avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri de mare risc . Buna ziua sunt acuzat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri de mare risc . Buna ziua sunt acuzat de trafic ...

Este sau nu forma continuata a Trafiicului de droguri de mare risc? Buna ziua sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc in forma continuata . In luna august2021 am vandut un gram de mdma(mare risc) unei cunostiinte. In luna ianuarie 2022 politia mi-a facut o perchezitie si a gasit in casa mea 10 gr cocaina ascunse neportionate care erau pentru consum propriuz . Nu exista alte declaratii la dosar si nici alti martori . Sunt acuzat decat de aceste 2 acte materiale. Procurorul a decis sa ma trimita in judecata pentru trafic de droguri de mare risc in forma continuata . Intrebarile la care va rog sa imi raspundeti sunt : cum vi se pare dumneavoastra ? Este sau nu forma continuata ? Judecatorul poate consemna ca nu este forma continuata ? De ce procuorul spune ca e continuata ? Va multumesc
Credeti ca am sanse la o pedeapsa cu suspendare ? Am loc de munca,Sunt it-ist , sunt administratorul unei firme de webdesign , nu am antecedente penale .
Mentionez ca dosarul este in Bucuresti.

Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2022
Flaviusstoican, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 21:42, 27 Ianuarie 2022
Trebuie văzut exact ce este la.dosarul penal pentru suspendare.
Pare sa aveți șanse la suspendare dar dosarul este în faza incipienta.
Trebuie sa mai meargă avocatul la dosar din când în când în cazul dvs.
Doresc sa va intreb daca este trafic in forma continuata sau nu. Unde ma pot documenta pt a afla raspuns la aceasta intrebare ? Mentionez ca am vandut un gram de mdma si atat ( mai mult i l-am procurat pentru ca nu am castigat bani). NU exista alte acuzatii martori sau cumparatori tranzactii . In casa mi s au gasit alt tip de droguri.
Dosarul este unul foarte subtire .
Va rog ,. Imi puteti recomanda un avocat specializat pe droguri in Bucuresti?
Toti avocatii specializați în penal sunt specializați pe trafic de droguri.
Nu ati inteles nimic din ce am zis.
Ideea este sa nu ajungeți la închisoare.
Nu este caz extrem de.complicat.
De la 1000 euro pentru urmarirea penala va puteți angaja avocat pe asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna seara!
Se poate retine aceasta infractiune in forma continuata. Trebuie vazut dosarul pentru a se stabili o strategie.
De asemenea, pentru a avea sanse la o suspendare, trebuie construit un probatoriu pentru a demonstra ca acea cantitate era pentru consum propriu. Depinde de incadrarea facuta in rechizitoriu.
Avand in vedere ca dosarul dvs a intrat deja pe rolul instantei, ar trebui sa luati urgent legatura cu un avocat pentru a se vedea ce se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiul meu a in varsta de 28 de ani a fost arestat 24 de ore sub ... Mihaaipascu Mihaaipascu Fiul meu a in varsta de 28 de ani a fost arestat 24 de ore sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc. Este singur in dosar, a vandut o singura data unui ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,sunt acuzat pentru trafic de droguri de risc 100 ... Cosa1392 Cosa1392 Buna seara ,sunt acuzat pentru trafic de droguri de risc 100 acte materiale cca 70 g cannabis si jumatate de gram de cocaina de mare risc , am favut 6 luni de ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de mare risc stefan17gl stefan17gl ce pedeapsa poate lua o persoana care a traficat o cantitate de 23 pastile extasy(2 grame substanta MDMA)avand in vedere ca este de 3 luni in arest preventiv ... (vezi toată discuția)