avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUna ziua, O prietena m-a rugat sa ii dau o idee ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUna ziua, O prietena m-a rugat sa ii dau o idee despre o situatie ...

BUna ziua,

O prietena m-a rugat sa ii dau o idee despre o situatie neclara. Are o casa unde locuieste mama. Proprietar este fiica, care nu locuieste acolo. Mama are drept de habitat. De curand a fost la operatorii de energie si gaz si a descoperit ca nu mai are partide deschise pe numele ei acolo. Partida are mama ei, dar este trecuta strada vecinei de proprietate. Nu au vrut sa spuna numele juristilor de la cele doua companii care au trecut partidele de energie si gaz pe numele mamei. Vecina in cauza este o avocata care se pare ca "a pus ochii" pe acel teren. Cum se poate restabili sa zic asa partidele de energie si gaz la acea casa care ar trebui sa fie pe numele proprietarului si nu pe numele persoanei cu drept de habitat? Persoana in cauza banuieste ca au fost facute anumite jocuri de culise, deoarece valoarea terenului in cauza este foarte mare.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:51, 28 Ianuarie 2022
ce legatura au contractele de la furnizori cu terenul?

fata a avut contacte pe numele ei si acum sunt pe numele mamei ? si mama nu stie nimic sau cum ?
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
gi-jane2, moderator
Mama a fost ajutata sa deschida partidele pe numele ei fara stirea fiicei, care este proprietara. Vechile partide de energie si gaz au fost inchise si deschise altele.
daca tot are contractle pe numele ei , sa le plateasca, nu e nimic in defavoarea fetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!eu sunt proprietara garsonierei in care locuieste mama ... Paula- Paula Paula- Paula Buna seara!Eu sunt propietara garsonierei in care locuieste mama mea,ea avand drept de habitat pana la sfarsitul vietii ei..Ea locuieste pe perioada iernii la ... (vezi toată discuția)
Evacuare ! stelutaalistar stelutaalistar Poate fi introdusa actiune in evacuarea unui imobil (o casa la curte ) de catre fiica (majora) si mama acesteia (fosta sotie a propietarului) de catre ... (vezi toată discuția)
ce s-a urmarit,,unde este - secretul/chichita ? barbutop55 barbutop55 ESTE VALABILA VINZAREA ? Reclamanta din partaj bunuri,((si Intimata/banuita din - dosar - furt intre soti//actiune in pretentii//ambele pe rol/in lucru)),mama ... (vezi toată discuția)