avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! În legătură cu cardul pentru energie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! În legătură cu cardul pentru energie și utilități, ...

Bună ziua! În legătură cu cardul pentru energie și utilități, la adresa unde locuiește mama mea mai locuieste fratele și soția acestuia. Tot 3 pensionari. Sa emis un card unde sunt trecute toate cele 3 persoane, problema este utilitățile sunt separate la familii, mama folosește lemne, butelie, iar fratele are instalație gaze cu centrala. Acesta a folosit suma de pe card 700 pentru as achita el facturile, iar mama nu a beneficiat de nimic. Nu a vrut să meargă la posta romana să spună ce problema este. Cum trebuie să procedez pentru cardul mamei?Mama mea are pensie mica, fata de cei doi la un loc! Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 16:52, 19 Martie 2023
Luati legatura la numarul de pe card 0319966. va ajuta dansii si daca nu vin cu o solutie atunci declarati telefonic adresa mamei in alta locatie care sa fie casa unde nu beneficiaza nimeni de ajutor(card de energie) si nu se incalzeste in sistem centralizat.
Va primi partea a 2-a acardului 700 lei pe adresa nou individuala si ii puteti achzitiona lemne.
E prima data cand aud de un card comun cu 3 nume pe el.
Avem o familie care au primit carduri de energie si sotul si sotia card desi au acceasi adresa si locuiesc impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
Buna seara!eu sunt proprietara garsonierei in care locuieste mama ... Paula- Paula Paula- Paula Buna seara!Eu sunt propietara garsonierei in care locuieste mama mea,ea avand drept de habitat pana la sfarsitul vietii ei..Ea locuieste pe perioada iernii la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, asociatia de proprietari refuza sa-mi dea certificat de validare a datoriilor. am 82 de ani si o pensie sub de 1700 lei. pentru ca ... EDobre EDobre Buna ziua, am 82 de ani si o pensie de 1700 lei. Pentru ca nu ma mai pot deplasa si sunt bolnava, locuiesc la fiica mea in Bucuresti, sectorul 5. Nu mi-am ... (vezi toată discuția)