avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cat vor primi in luna februarie indemnizatie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cat vor primi in luna februarie indemnizatie persoanele cu gradu 2accentuat?va multumesc

cat vor primi in luna februarie indemnizatie persoanele cu gradu 2accentuat?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:57, 28 Ianuarie 2022
375 lei. Tot așa cum a fost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati persoane cu handicap Ale1991 Ale1991 Buna ziua! Am o intrebare legata de facilitatile persoanelor cu handicap grav...Tatal meu are acest handicap de 24 de ani in urma unui accident de munca;are o ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil Ionela@d Ionela@d Buna ziua! Sunt persoană cu grad handicap accentuat, însărcinată în 9 luni. Ce beneficii voi putea avea cand intru in crestere copil? Adica daca înafară ... (vezi toată discuția)
Ce indemnizatie de somaj voi primi daca am avut salariul 1700 lei brut? dorejadore dorejadore Buna seara, Spuneti-mi va rog, ce ajutor de somaj voi lua daca am avut salariu de 1700 ron brut cu 3 ani vechime? Am inteles ca somajul reprezinta 75% din ... (vezi toată discuția)