avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin Provizoriu Mi -sa furat portofelul și am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin Provizoriu Mi -sa furat portofelul și am ramas fără ...

Buletin Provizoriu

Mi -sa furat portofelul și am ramas fără buletin. Am fost și am declarat buletinul furat.

Problema e că părinții mei sunt in altă țară.
Și nu am cum să îmi fac alt buletin să mă primească in spațiu.

Și rămâne să-mi fac buletin provizoriu cu mențiune lipsă adresă de domiciliu.

La salubritate e legal să -mi se ceară să plătesc pentru mine? Chiar dacă nu am adresă de domiciliu? Am buletin provizoriu?

Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:50, 8 Aprilie 2022
Parintii se pot duce la ambasada/consulat unde pot da declaratia in limba romana din care sa rezulte ca va primesc in spatiu. Poate doar unul dintre ei (daca ambii sunt trecuti in contract) sa dea declaratia. Va prezentati la evidenta persoanelor cu declaratia si contractul pe spatiu in original, certif. de nastere /casatorie, chitanta de 7 lei, si gata. La salubritate e normal sa platiti daca ati fost gasit in locuinta.
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2022
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare buletin! bustedpanda76 bustedpanda76 Nu stiu unde se incadreaza intrebarea mea...asa ca ma risc sa intreb aici. Mi-a expirat buletinul si pt preschimbare, pe langa toate actele necesare, e nevoie ... (vezi toată discuția)
Salut-carte de identitate dumitrumarius dumitrumarius Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pt copii nascuti in strainatate LidyHM LidyHM Buna! Am 2 copii nascuti in strainatate(unul in Canada si altul in USA). Am reusit sa le obtin Apostila pe certificatele de nastere si in curand o sa le am ... (vezi toată discuția)