avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Filmare a unui obiect în spațiul public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Filmare a unui obiect în spațiul public

Bună seara. Am filmat în spațiul public un tractor în mișcare ce se afla pe malul unui râu. Nu era prezentă nicio activitate ilegală.
Menționez că persoana ce conduce tractorul nu se distinge în filmare.
În cazul în care aș publica materialul, proprietarul m-ar putea da în judecată în cazul în care și-ar vedea publicat propriul tractor, însă nu și pe el însuși în filmare?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
ediamb, utilizator

Alte discuții în legătură

Camera de filmat la bordul masinii ionutmihai05 ionutmihai05 Buna ziua, Recent am avut o discutie cu un prieten referitoare la utilizarea camerelor de filmat la bordul masinii. Sunt interesat sa achizitionez un astfel ... (vezi toată discuția)
Fotografierea sau filmarea in spatii comerciale in cazuri de ilegalitate. AlexIS30 AlexIS30 - Pentru a proba ca exista o diferenta intre pretul afisat la raft si cel de pe bonul fiscal este legal sa facem poze sau sa filmam eticheta de la raft? Doar ... (vezi toată discuția)
Am incalcat vreo regula daca am postat o inregistrare intr-o scoala unde se interzice filmarea? nu am specificat unde care scoala. ContSters230095 ContSters230095 Bine v-am gasit, am o oarecare nelamurire si doresc cateva pareri, daca sunteti dispusi, desigur. Daca postezi un anumit videoclip pe un SITE PUBLIC, dintr-o ... (vezi toată discuția)