avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CPI pt mansarda pe 2 niveluri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CPI pt mansarda pe 2 niveluri

Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje peste care s.a construit mansarda( 6 apartamente). Cum se calculeaza CPI cand e vorba de apartamente pe 2 nivele? Amprenta la sol sau suprafata utila din contract?
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
Inga2022, utilizator
Cel mai recent răspuns: Inga2022 , utilizator 18:28, 29 Ianuarie 2022
suprafata utila din contract........
CPI este procentul de suprafata utila a unui apartament fata de totalul suprafetelor utile ale tuturor apartamentelor. Suprafata utila inseamna suprafata apartamentului fara logii, balcoane, incinte in zid pentru calorifere, spatii pentru sobele de incalzit.




multumesc!
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota indiviza oji62 oji62 un dezvoltator imobiliar vine un imobil p+ 2 ( cu sarpanta) ; 6 apartamente, la 6 cumparatori; toti cei 6 proprietari au cota indiviza din casa scarii si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi spuneti care este formula de calcul pentru ... Yuuna Yuuna Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este formula de calcul pentru cotele indivize aferente spatiilor comune. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza - bloc nou de locuinte Neguee Neguee Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de cota parte indiviza. De ceva timp s-a terminat constructia unui bloc de locuinte care ... (vezi toată discuția)