avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara ! Am auzit ,ca se vor da cele 1000 de zile ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara ! Am auzit ,ca se vor da cele 1000 de zile pentru ...

Buna seara ! Am auzit ,ca se vor da cele 1000 de zile pentru detinuti din penintenciare este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Savinalina19 , utilizator 08:52, 3 Februarie 2022
Unde ati auzit? 1000 de zile , inseamna aprox 3 ani.
De la sotul meu care este in penitenciar ! Spunea ca a auzit pe acolo ca se vor da cel 6 sau 1000 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am o întrebare este adevărat ca sau dat cele 1000 ... Mirela88. Mirela88. Bună seara am o întrebare este adevărat ca sau dat cele 1000 de zile pentru deținuți mia zis soțul meu ca tot se vorbește în penitenciarele din romania ... (vezi toată discuția)
Zile scazute pentru munca in detentie utilizatorforum utilizatorforum Buna ziua, Cate zile din pedeapsa i se scad unui detinut(regim deschis)daca iese la munca in penitenciar?dar in afara lui? Aceste zile se scad din minumul ... (vezi toată discuția)
Cal;culul pedepsei cu inchisoarea geacomini geacomini Buna seara ,sotul meu are de executat o pedeapsa de 2 ani cu executie as vrea sa stiu daca poate cere eliberarea conditionata la efectuarea din pedeapsa ... (vezi toată discuția)