avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plangere penala directorului Engie pe art 203
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plangere penala directorului Engie pe art 203

Ma gandesc sa fac o plangere penala directorului Engie pe art 203 "Lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate". Pe scurt suntem fosti clienti ai unui operator mic care a renuntat la licenta de gaze, sunt foarte multe persoane exact in situatia mea din review-urile engie pe care le vad pe google, engie este furnizorul meu de unica instanta, dar nu trimite contract, nu trimite facturi, nu imi da posibilitatea sa declar indexul, nici plicuri la adresa, nici mail, in schimb saptamana trecuta imi vine un mail cu preaviz de inchidere a gazelor. Nu ii pot contacta pentru ca nu raspunde nimeni, nu pot face plata din cauza erorilor de pe site (am salvat capturi ecran), nu am cod de contract ca sa pot vedea facturile, iar daca ei inchid gazele desi eu incerc sa platesc, eu si familia mea ne punem sanatatea in pericol din cauza frigului. As vrea sa stiu daca argumentatia de mai sus este valida. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Yellow , utilizator 20:52, 31 Ianuarie 2022
Anterior demersului in instanta care implica timp ,stress,sesizati oficial ANPC si ANRE care pot solutiona mai rapid
Ohoo, am numere de inregistrare si de la Engie, si de la ANPC, si de la ANRE. Doar raspunsurile sunt lipsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la engie la enel ... Cristinalautaru Cristinalautaru Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la Engie la Enel datorita prețului foarte mare la gaze și chiar am semnat un contract foarte avantajos cu ... (vezi toată discuția)
Cine mă poate ajuta în privința: cum a înșelat electric ... Ovidiu @manChi TV Ovidiu @manChi TV Cine mă poate ajuta în privința: Cum a înșelat Electric & Gas Power Trade SRL Satu Mare mii de clienți? Estimări mult în plus sau în minus deși ... (vezi toată discuția)
Bună seara!!!!am aflat ca sunt client enel pt gaze naturale..contractul ... Paras1 Paras1 Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul fiind falsificat...nu am semnat nimic...am cerut originalul de la ei și spun ca nu au ... (vezi toată discuția)