avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozite

Partiile de schi au obligatia de a plati impozit pe spectacol? Art. 275 cod fiscal nu prevede expres. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 14:09, 13 Ianuarie 2010
171. Persoanele fizice şi persoanele juridice care organizează manifestări artistice, competiţii sportive sau orice altă activitate distractivă, cu caracter permanent sau ocazional, datorează impozitul pe spectacole, calculat în cote procentuale asupra încasărilor din vânzarea abonamentelor şi biletelor de intrare sau, după caz, în sumă fixă, în funcţie de suprafaţa incintei, în cazul videotecilor şi discotecilor.

din norme art 273
Cred ca trebuie cerute date suplimentare la primaria de care apartineti
Si totodata , de analizat daca va incadrati in activitatile enumetare mai sus
Si va mai rog sa -mi spuneti si mie ce raspuns veti primi :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi raspunde si mie cineva? organizare spectacol gabitza1980 gabitza1980 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: eu si sotul meu suntem solisti de muzica populara.Vrem sa organizam un spectacol pe 20 iulie in satul sotului ... (vezi toată discuția)
Declaratie de impunere pentru stabilirea impozitului pe spectacole invidiaevent invidiaevent Buna ziua, As dori sa aflu cui se adreseaza legea 571/2003, referindu-ma la acest articol: ART. 275 Reguli speciale pentru videoteci şi discoteci (1) În ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe spectacole ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU cum se determina impozitul pe spectacole in cazul videotecilor si discotecilor? (vezi toată discuția)