avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere srl



Radierea unui sediu social ce nu mi apartine.
Buna seara .Va rog daca puteti sa ma învățați cum să procedez în această situație.In 2013 am cumparat un apartament în București și venind mereu înștiințari de la anaf cu dest.o firmă la adresa mea,am mers la oncr sa verific dacă există vreo societate ,am constatat că există un contract de comodat din 2007 făcut de un fost proprietar pe ,perioadă nelimitată. Registrul comertului mi a spus că trebuie să i acționez în instanță .Cum se formulează acea cerere si ce taxe se percep.? Se poate judeca în lipsa mea ? Vä multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 30 Ianuarie 2022
MsiC, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social firma de pe un apartament vandut. MsiC MsiC Buna seara ! Am cumparat in 2013 un ap in Bucuresti si din 2014 primesc instiintari de la anaf ,vin plicuri si la dest. e trecut firma,eu n am firma,am ... (vezi toată discuția)
Posibilitate radiere unui sediu social lllaur lllaur Buna ziua, Am un apartament pe care doresc sa il vand. Am fost la taxe si impozite si am platit ce aveam de plata urmand sa cer cazierul fiscal. In momentul ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma hmonybg hmonybg Buna ziua, Am o firma fara activitate, din 2005, pe zero din 2007, cu sediu social (comodat pe perioada nedeterminata) si datele mele de pe buletin nu mai ... (vezi toată discuția)