avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.In urma unei succesiuni dezbătută la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.In urma unei succesiuni dezbătută la notariat fiind ...

Bună ziua.In urma unei succesiuni dezbătută la notariat fiind 4 frați am primit fiecare certificat de moștenitor cu împărțire egala pentru fiecare de 1/4 din toată moștenirea. Aceasta împărțire este doar pe acte fiindcă nu ne-am înțeles pentru a fi împărțiți, adică fiecare cu partea lui. Menționez ca suntem înregistrați la impozite de acum 5 ani cind sa dezbătut succesiunea., 3 dintre noi am plătit în fiecare an impozit pe 1/4 fiecare parte lui iar celalalt nu vrea sa plătească nimic pe motiv ca el nu plătește impozit pe ceva ce nu folosește.,care i-fost atribuit decât în acte și a spus ca va ajunge în instanta pentru împărțire corecta (imobile și terenuri). Ce i se poate intimpla dacă nu plătește impozit Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: geoavocatnet73 , utilizator 14:15, 1 Februarie 2022
ART. 455 - Reguli generale

(6) În cazul în care o clădire se află în proprietatea comună a două sau mai multe persoane, fiecare dintre proprietarii comuni ai clădirii datorează impozitul pentru spaţiile situate în partea din clădire aflată în proprietatea sa. În cazul în care nu se pot stabili părţile individuale ale proprietarilor în comun, fiecare proprietar în comun datorează o parte egală din impozitul pentru clădirea respectivă.
[ link extern ]

fratele dvs poate fi executat silit.
v-a pus cineva sa platiti si cota lui?
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
Bună ziua. Cum se face executare silita fratelui meu dacă nu are ce să-i confiște. El are o alta locuință construita împreună cu soția în alta localitate și atit.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz înregistrare moștenitor la primărie dana-ioana dana-ioana am fost 6 frati - unul decedat ....am ramas 5. Parintii au decedat in 1988. Am deschis succesiunea la notariatul de stat, care a eliberat certificat de ... (vezi toată discuția)
Succesiune notar tatăl meu a primit un certificat de moștenitor in 199o,după ... olga2011 olga2011 Tatăl meu a primit un certificat de moștenitor in 199o,după bunicu,o casa și ceva teren.In 2018 tata decedează(mama trăiește),eu sunt singurul dintre ... (vezi toată discuția)
Deschiderea succesiunii dupa expirarea termenului legal de 6 luni. Cristi_C Cristi_C Bunicul meu a decedat in urma cu 7 ani. Bunica mea a continuat sa locuiasca in casa aflata pe numele lui, ingrijindu-se de terenurile aflate pe numele ... (vezi toată discuția)