avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Help, va rog! O persoana cu handicap mediu de grad III ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Help, va rog! O persoana cu handicap mediu de grad III care lucrează cu jumătate ...

O persoana cu handicap mediu de grad III care lucrează cu jumătate de norma de 4 ore si cumulează si pensie de handicap, daca renunta la pensia de handicap poate lucra cu program normal de lucru de 8 ore? Nu am găsit nicio reglementare despre acest subiect. Mulțumesc mult pentru orice răspuns!
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
remm, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Angajara persoana cu handicap gr. iii hajnyci hajnyci Buna ziua, Conf. art. 35 CM o persoana poate fi angajata la mai multi angajatori cu CIM diferite. Se poate practica si in cazul perosoanelor cu handicap? ... (vezi toată discuția)
Durata de munca persoana cu handicap mediu. potrivit art. 69 ... remm remm Durata de munca persoana cu handicap mediu. Potrivit art. 69 din Legea nr. 263 din 2010, persoana cu invaliditate de gradul III poate sa presteze o activitate ... (vezi toată discuția)