avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! As dori si eu,va rog frumos, o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! As dori si eu,va rog frumos, o informatie,daca se ...

Buna ziua! As dori si eu,va rog frumos, o informatie,daca se poate si anume: detin un apartament la parterul unui bloc.Am construit de curand un balcon si am facut cateva modificari interioare, lucrari pt care am obtinut autorizatie de construire si proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor. In spatiul respectiv intentionez sa deschid o frizerie. Intrebarea mea este pentru schimbarea destinatiei acestui apartament din locuinta in frizerie, de ce acte am nevoie?Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie cladire VALCROFT VALCROFT Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in ... (vezi toată discuția)
Cadastru =intabulare balcon mironela mironela In anul 2007 am cumparat un apartament, la parter. Prin contractul de vanzare cumparare m-am angajat sa intabulez balconul.Vechilul proprietar in anul 2000 a ... (vezi toată discuția)
Receptie la finalizarea amenajarilor interioare?? adela05 adela05 Buna ziua! Am autorizatie de construire pentru reamenajarea interioara a unui ap. Am 2 intrebari: 1. La terminarea lucrarilor, PV de receptie se semneaza cu ... (vezi toată discuția)