avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Sunt pensionar,prestez o activitate independenta,la un ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Sunt pensionar,prestez o activitate independenta,la un ONG ,salar ...

Sunt pensionar,prestez o activitate independenta,la un ONG ,salar brut 450 lei,beneficiez de deducere personala sau nu ,am in intretinere si o persoana.Din tabelele pt.deduceri personale ,deducerea este mai mare ca si venitul brut,sau cum se calculeaza deducerea ,in functie de venit ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:13, 7 Februarie 2022
Deducerea este o valoare fictivă care se folosește doar pentru a se determina venitul impozabil. Dacă deducerea este mai mare decât venitul, atunci impozitul este 0 (zero).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deduceri pentru copilul aflat in intretinere Verapop Verapop Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:pt un angajat cu cim pe per nedet cu un copil in intretinere si care doreste sa il ... (vezi toată discuția)
Deducere salariu CristinaVoicu CristinaVoicu Buna ziua, Am un fiu major, incadrat in gradul grav de handicap, care a fost trecut tot timpul in intretinerea mea cat timp a fost copil. Acum, de cand a ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit la salar t copil in intretinere elennna elennna buna. am un copilas de 3 ani si 4 luni care nu e trecut in intretinere la sot. eu m-am intors la servici de 5 luni si nu mi s-a spus ca trebuie sa fac cerere ... (vezi toată discuția)