avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Mama mea a avut un credit de nevoi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Mama mea a avut un credit de nevoi personale la raiffeisen ...

Buna ziua. Mama mea a avut un credit de nevoi personale la raiffeisen bank incepand din 2018 iar in 2021 a decedat. Asigurarea a platit partial suma ramasa restanta. Odata cu pandemia mama a suspendat plata ratei pe o perioada de 9 luni din cauza serviciului. Ca mai pot face acum in privinta asigurarii sa acopere intreaga sima? Va mtumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:36, 2 Februarie 2022
Buna ziua ! In primul rand , trebuie citit cu atentie contractul de asigurare incheiat , pentru ca in functie de prevederile acestuia puteti sau nu spera la achitarea de catre asigurator a intregii sume . Daca in contract este prevazuta o despagubire in cuantum maxim care a fost atinsa prin plata partiala , nu mai aveti ce face , datoriile urmand a intra in pasivul mostenirii si vor fi platite de mostenitori . Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. mama mea (decedata) a avut un credit la raiffeisen ... Eu Tudor Eu Tudor Buna ziua. Mama mea (decedata) a avut un credit la raiffeisen bank cu asigurare de viata la uniqa, asigurarea a acoperit o parte din creditul restant deoarece ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare apartament si reziliere prin neplata Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, am incheiat in oct 2018 o polita de asigurare ptr locuinta ptr 12 luni, platibila in 4 rate egale in oct 2018, ian, aprilie,iulie 2019). Am ... (vezi toată discuția)
Un credit de nevoi personale se mosteneste? GeaninaC GeaninaC Bună seara, am nevoie de sfaturi de la cineva care a trecut prin aceeași situație și/sau cineva care deține cunoștințe în ... (vezi toată discuția)