avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este in regula sa am doar 1 client in primul an ca SRL?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este in regula sa am doar 1 client in primul an ca SRL?

Salut.

As vrea sa-mi infiintez un SRL, doar ca in primul an de la infiintare as avea doar 1 client (1 companie).
Ar fi in regula din punct de vedere legal?
De la infiintare as fi obligat sa am mai multi clienti din primele luni de activitate economica sau cum ar fi cel mai in regula?
In cazul meu ar fi vorba de prestari servicii informatice/pentru activitati de informatica.

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2022
utilizator9727, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator9727 , utilizator 12:32, 2 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e o anumita obligatie. Puteti sa aveti oricati, unul sau niciunul. Adica sa aveti sau nu venituri.
george-neagu a scris:
Nu e o anumita obligatie. Puteti sa aveti oricati, unul sau niciunul. Adica sa aveti sau nu venituri.

N-ar fi considerat faptul ca SRL-ul are activitate dependenta fata de un singur client?
Din ce-am citit in aceasta postare, asta nu ar fi tocmai legal
(www.avocatnet.ro/forum/discu... )
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2022
utilizator9727, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare srl cu persoana fizica adrianispas adrianispas Salutare! Exista vreo forma legala prin care un SRL ar putea colabora cu o persoana fizica pentru activitatii ocazionale alta in afara de contract ... (vezi toată discuția)
Lipsa carnet de muncă! am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet de muncă, itm mi a eliberat adeverință cu vechimea în muncă și casa de pensii stagiu de ... (vezi toată discuția)
Poate fi vorba de activitate dependentă pentru srl dacă are un singur client? cosminstefanxp cosminstefanxp Buna ziua, Am o situatie putin mai speciala si as avea nevoie de putin ajutor/un sfat. Sunt actionar in doua companii, intr-una asociat unic (sa o numim A), ... (vezi toată discuția)