avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Am lucrat 5 ore din 8, m-am simtit rau, am ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Am lucrat 5 ore din 8, m-am simtit rau, am fost la ...

Buna ziua! Am lucrat 5 ore din 8, m-am simtit rau, am fost la cabinetul medical unde am fost testata pentru COVID -19 si am iesit fiind pozitiva. Am primit concediu incepand cu aceea zi. Intrebarea este ce se intampla cu acele ore? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 09:30, 3 Februarie 2022
Ziua respectiva va fi prima zi din concediul medical la care aveti dreptul, deci va fi platita.
Si in cazul in care am ore lipsa, se pot folosii acele 5 ore pentru acoperirea orelor lipsa?

latka a scris:

Ziua respectiva va fi prima zi din concediul medical la care aveti dreptul, deci va fi platita.

O situație similară am avut și eu. Am fost 8 ore la muncă, dupa amiaza am fost testată pozitiv. Concediu medical din acea zi, iar acele ore lucrate le-am valorificat printr-o zi liberă plătită.
În cazul în care aveți ore lipsă, părerea mea este că da, le-ați putea folosi, deoarece practic au fost lucrate, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Suprapunere ore lucrate cu concediu medical pt covid!. in data ... tiberiu448 tiberiu448 Suprapunere ore lucrate cu concediu medical pt covid!. In data de 01.03.2021 la intrarea in schimbul 2 am fost testați toți angajați. După 6 ore de lucru ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)