avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajari in sistemul bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajari in sistemul bugetar

buna ziua,
ma intereseaza si pe mine daca in aceasta perioada, cand este in vigoare oug 34/2009, se pot angaja someri, facand exceptie de .... 15% din ceea ce se vacanteaza.
Daca Legea 76/2002, da dreptul de a angaja in unitatile bugetare , fara a tine cont de art.21,22 ,oug 34/2009,
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lenuti , utilizator 15:12, 13 Ianuarie 2010
lenuti a scris:

buna ziua,
ma intereseaza si pe mine daca in aceasta perioada, cand este in vigoare oug 34/2009, se pot angaja someri, facand exceptie de .... 15% din ceea ce se vacanteaza.
Daca Legea 76/2002, da dreptul de a angaja in unitatile bugetare , fara a tine cont de art.21,22 ,oug 34/2009,
multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim determinat in cim nedeterminat_fara incidenta oug 34/2009 zeppelin_g zeppelin_g Care este baza legala, conf.careia un angajator (institutie publica) poate trece un angajat incadrat cu CIM pe perioada determinata, pe CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)
Somaj anghelgeorgiana anghelgeorgiana dupa 2 ani si jumatate vechime la cate luni de somaj am dreptul?si din somaj pot iesi in concediu de cresterea copilului si sa primesc indemnizatia? (vezi toată discuția)
Perioada acordare somaj bader bader Am incetat raportul de munca pe data de 28.12.2009 si am depus dosarul pe data de 02.02.2010 cand mi s-a stabilit dreptul la indemnizatie de somaj.Atunci mi ... (vezi toată discuția)