avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuiesc cu chirie intr-o camera (apartament 4 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuiesc cu chirie intr-o camera (apartament 4 camere), celelalte ...

locuiesc cu chirie intr-o camera(apartament 4 camere..celelalte 3 camere fiind ocupate de alti chiriasi).din probleme de sanatate +probleme la locul de munca...nu am putut plati luna aceasta chiria...dar am platit utilitatile.am o garantie la propietara egala cu o luna de chirie. acum propietara vrea sa ma evacueze din casa nedorind o despartire amiabila.mie imi trebuiesc minim 30 zile sa caut alta locatie( si sa fac rost de bani sa platesc chiria acolo + chiria si utilitatile aici. declar ca locuiesc in acest imobil de 1 an de zile. am un contract de mana cu propietara. dansa imi spune ca azi sa predau chieile...dar nu am unde sa-mi duc bagajele si unde sta...chiria pe care o dau este de 135 euro pe luna + utilitati in jur de 200 pe luna.toti chiriasii din casa nu au contracte...doamna nu face contract la anaf...si nici nu ma intereseaza pe mine de veniturile dansei.Ce as putea sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:14, 10 Februarie 2022
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa nu te muti, e singurul lucru pe care il poti face.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă mutați! Cu sau fara contract, nu este moral/ legal sa vă arunce peste noapte în strada!
multumesc!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va mutati mai devreme de 30 de zile sau cat va e necesar sa gasiti alta chirie,puteti sa i spuneti ca nu plecati pana nu obtine.o hotarare de evacuare..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
propietara nu face contracte....nici cu chiriasii,nici cu circa financiara.....!! de unde hotarare de evacuare?

Alte discuții în legătură

Relatie chirias/proprietar olivianus olivianus buna ziua ! As vrea sa pun in discutie o idee ipotetica. Un proprietar de apartament, inchiriaza aparatamentul, unui chirias.aici sunt 2 variante de ... (vezi toată discuția)
Este legala "garantia" la inchirierea unei locuinte? dar comisionul agentului imobiliar? irol irol Este legala \"garantia\" ceruta de proprietar (locator) la inchirierea unei locuinte? Dar comisionul agentului imobiliar? Nu inteleg de ce viitorul chirias ... (vezi toată discuția)
Chirie restanta la stat, compensare cu valoare imbunatatiri ContSters216223 ContSters216223 Am restanta la chirie.Am gasit pe internet,daca ai facut imbunatatiri,ti se scade din suma (chiria)datorita primariei.Bineinteles ca se poate justifica acele ... (vezi toată discuția)