avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit foarte mare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit foarte mare

Buna ziua.Am dobandit un autovehicul la care impozitul anual este foarte mare. Am decis sa il pastrez dar sa-l radiez de la fisc si sa-l pastrez intru-un spatiu propriu pana la modificarea legii.Cum sa procedez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2022
Zeze67, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:50, 6 Februarie 2022
Daca sunteti proprietar, datorati impozit, nu conteaza unde il tineti.
Treaba conținutul, e pt radierea sin circulație, nu o sa mai platiti asigurare, itp, etc, dar datorati impozit.
Daca o radiez definitiv din circulatie pe baza dovezii spatiului deci si de la fisc, nu o pot reinmatricula de exemplu peste 2 ani?Multumesc
nu aveti cum sa o scoateti de la fisc decat daca o vindeti, o dati la fier veci, o dezmbembrati.
Cat e masina si o aveti in proprietate, datorati impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autovehicul fara documente. prin 2007 am achizitionat ... Teodor2017 Teodor2017 Radiere autovehicul fara documente. Prin 2007 am achizitionat un automobil iar pe la finalul anului 2009 acesta s-a defectat destul de grav astfel in cat ... (vezi toată discuția)
Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Radiere autocamion geta2012 geta2012 Buna ziua, Detin un autocamion care nu mai poate fi folosit, in schimb platesc impozit la el. Cum ar trebui sa procedez pentru a nu mai plati ... (vezi toată discuția)