avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o sora care a cedat printr-un act de ingrijire unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o sora care a cedat printr-un act de ingrijire unei familii ...

Am o sora care a cedat printr-un act de ingrijire unei familii foarte tinere luate dupa internet necunoscuti. Dupa 2 luni de zile de la semnarea actului a fost nevoita sora sa deschida o actiune judecatoreasca catre aceasta familie deoarece nu a fost ingrijita cum ar prevedea actul. Pina sa pus dosarul pe rol a mai durat 3 luni. Intre timpul acesta sora mea a facut accident vascular cerebral (nu mai vorbeste). Din acest moment ei au intrat in posesia casei (si in momentul acesta ei erau in litigiu) cu pretextul ca se vor ocupa de ea si o vor ingrijio. Din momentul iesirii din spital a sorei mele ei au izolat-o in casa, au pus lacate la portile din fata si spate, au pus plasa de constructii la toata suprafata gardului pentru a nu se vedea nimic din interior si de afara
Telefoanele le-au blocat ca sa nu luam legatura cu ea. Ne ducem sa o vizitam ca frati si sora ( rude) inclusiv vecinii nu da voie la nimeni sa o vada. Izolarea sorei e de un an de zile. Am asteptat sperind ca o sa vedem dar degeaba. Va rugam sa ne invatati sau ce sfaturi puteti sa ne dati pentru a vedea starea ei de sanatate. Ce putem face noi rudele sau cum sa procedam. Va multumom anticipat
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:20, 9 Februarie 2022
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plangere la dgaspc si la politie .
Cereti in instanta sa o puneti sub interdictie temporara pana isibrevine daca isi mai revine si sa fiti curator special ca sa puteti continua procesul.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine si de ce v-ar acuza daca ati taia lacatele si ati intra sa vedeti starea surorii?! Sau trebuie sa asteptati sa se intample o nenorocire? N-am invatat nimic din cazul Caracal!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort persoana cu probleme de sanatate masserati masserati Tatal meu este recasatorit de 12 ani.In urma cu 6 ani a suferit un accident cerebral vascular in urma caruia a ramas cu hemipareza partea dreapta si afectarea ... (vezi toată discuția)
Bani in plus la pensie pentru avc cu paralizie? cris_maria cris_maria Buna ziua, bunica mea a facut un accident vascular cerebral cu paralizie pe partea stanga, in momentul de fata avand nevoie de ingrijitor permanent.Oare ar ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa persoana cu handicap Codruta6 Codruta6 Buna ! Ma confrunt cu o problema destul de ciudata si in speranta ca se gaseste cineva cu un sfat, ma adresez voua ! Acum 15 ani, cand inca bunicul meu era in ... (vezi toată discuția)