avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am și eu o întrebare vecina de sub mine vrea sa ma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am și eu o întrebare vecina de sub mine vrea sa ma dea in judecată ...

Am și eu o întrebare vecina de sub mine vrea sa ma dea in judecată pentru ca copilul meu face gălăgie spuneți-mi va rog la ce sa ma aștept
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:15, 16 Februarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil vecina exagereaza, insa o baza e acolo, undeva.
Asa cum chiar dumneavoastra spuneti, copilul tropaie. Ati putea pune niste covoare / mocheta prin casa, pentru a atenua aceste tropaituri. Pentru ca traiul in comun vine cu niste limite si limitari.

Mai departe, puteti sa o lasati sa va dea in judecata. Deranjul respectiv, ca sa intre sub incidenta legii, trebuie sa respecte / depaseasca niste parametri tehnici (numar de decibeli), asa ca o inregistrare facuta cu telefonul nu cred ca se califica, daca va formulati in mod corespunzator apararea / va ajuta un avocat care intelege speta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum adica ,,tropaie", l-ati potcovit?! Dati-i niste papucei de casa, nu bocanci de strada! Pe de alta parte, daca vecina e genul de om pe care-l stim cu totii, si cand doarme ala micu' va spune ca sforaie. Viata la bloc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de liniste intr-un bloc muresann muresann Am citit chestiuni legate de problema cu programul de liniste (legea nr 61 , actualizata , L230 | 2007 ) insa tot a ramas cu un semn de intrebare . Se poate ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii oana codescu oana codescu Buna ziua, Vecinii de sub mine mi-au facut reclamatie la politie ca ii deranjaza copilul ca alearga prin casa, politia mi-a lasat o instintare in usa, cu ... (vezi toată discuția)
Sfat juridic pentru vecini galagiosi ZCosmin ZCosmin Buna ziua, Am o problema cu vecini galagiosi si caut sfaturi, daca legea se aplica si pentru ei la fel cum se aplica si pentru mine si daca e posibil sa ... (vezi toată discuția)