avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... problema cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

problema cu vecinii

Buna ziua,

Vecinii de sub mine mi-au facut reclamatie la politie ca ii deranjaza copilul ca alearga prin casa, politia mi-a lasat o instintare in usa, cu un nr de telefon, am sunat, am dicutat cu ei le-am explicat care e situatia si au inchis reclamatie, fara a se mai deplasa la domiciliu. Copilul este in varsta de trei ani, e un copil normar, chiar nu exagereaza cu alergatul, dc alearga din sufragerie la el in camera sa ia o jucarie sau ceva. Ma terorizeaza la fiecare miscare in bloc bate in calorifer si in tavan la orice ora , pretinzand ca eu fac galagia. Copilul este la gradinita de la ora 9.00-18.30 , iar 90% din weekenduri mergem la bunici. Vine la usa mea si face scandal, copilul e f speriat de toate tipetele, sandalurile si bocanelile. Ce pot sa fac? Unde sa ma adresez?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 12:43, 31 Ianuarie 2011
Acoperiti zona cu o mocheta mai groasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegeri cu vecinii mihamiha22 mihamiha22 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Locuiesc la etajul 4 al unui bloc si la etajul 3 am niste batrani pe care ii deranjeaza si apa ... (vezi toată discuția)
Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii care au copii jovana jovana Buna ziua, locuiesc intr-un bloc, constructie 2009, la etajul 2, iar deasupra mea locuieste o familie care are 2 fete...4 si 2 ani parca....de cand a ... (vezi toată discuția)