avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Sunt reclamant într un proces de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Sunt reclamant într un proces de succesiune, ceilalți ...

Bună ziua,
Sunt reclamant într un proces de succesiune, ceilalți trei pârâți au ales să nu iasă din indiviziune eu sunt singurul ieșit din indiviziune.S-a făcut expertiza topo iar expertul i-a atribuit casa unuia dintre pârâți pe motiv că locuiește acolo eu urmând să primesc o sulta.Problema este că celui căruia ia atribuit imobilul nu are nimic în proprietate,nu are servici deci eu nu am cum să l execut silit în nici un fel.Intrebarea mea este dacă îmi pot recupera sulta de la ceilalți pârâți dacă ăștia sunt în indiviziune și casa le rămâne lor?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 16:13, 14 Februarie 2022
Părerea mea este că nu știți cum se pune o întrebare pe un forum juridic. De la cine trebuie să primiți sultă, de la cel cu casa sau de la toți ceilalți? Că nu se înțelege din ce scrieți:

S-a făcut expertiza topo iar expertul i-a atribuit casa unuia dintre pârâți pe motiv că locuiește acolo eu urmând să primesc o sulta .
Intrebarea mea este dacă îmi pot recupera sulta de la ceilalți pârâți dacă ăștia sunt în indiviziune și casa le rămâne lor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligare la sulta la iesirea din indiviziune, executare Georgelius Georgelius Buna ziua, Am o intrebare si rog un pic de ajutor. O persoana a fost chemata in judecata solicitandu-se instantei iesirea din indiviziune pe o garsoniera ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune Selenus Selenus Buna ziua, am urmatoarea problema. Apartament cu succesiunea facuta in urma decesului tatalui, cu urmatoarele cote: A: mama: 50%; B. Copil 1: 25%; C. Copil ... (vezi toată discuția)
Cerere in vederea atribuirii intregului imobil ContSters335821 ContSters335821 Sunt majoritara cu o cota de 2/3 din casa si teren . Pot cere atribuirea intregului imobil , iar piritii sa fie despagubiti in teren intravilan , teren care ... (vezi toată discuția)