Cfm1984 
	    	Utilizator

Cfm1984 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 LaurentiuAAA	                   

Buna ziua!
La inceputul anului am fost anuntati, mai discret, mai prin intermediari, cum ca ar trebui ca noi medicii rezidenti sa ne inscriem in Colegiul ... (vezi toată discuția)
	                    LaurentiuAAA	                   

Buna ziua!
La inceputul anului am fost anuntati, mai discret, mai prin intermediari, cum ca ar trebui ca noi medicii rezidenti sa ne inscriem in Colegiul ... (vezi toată discuția)

vulpita200	                   

Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, dar pana acum nu a facut dovada ca e ruda cu stra-stra bunicul meu. M-a pus pe mine sa fac dovada ca ... (vezi toată discuția)
	                    vulpita200	                   

Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, dar pana acum nu a facut dovada ca e ruda cu stra-stra bunicul meu. M-a pus pe mine sa fac dovada ca ... (vezi toată discuția)

Skrilloo	                   

Buna ziua. As avea de relatat cateva fapte si intamplari ce le-am petrecut la locul de munca si sa imi ziceti ce as putea face.
Treaba sta in felul urmator: ... (vezi toată discuția)
	                    Skrilloo	                   

Buna ziua. As avea de relatat cateva fapte si intamplari ce le-am petrecut la locul de munca si sa imi ziceti ce as putea face.
Treaba sta in felul urmator: ... (vezi toată discuția)