avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua...As vrea sa vând 2 hectare teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua...As vrea sa vând 2 hectare teren extravilan.Am fost ...

Bună ziua...As vrea sa vând 2 hectare teren extravilan.Am fost la primărie,iar cei de acolo mi au zis că trebuie făcută o cerere de vânzare . Problema e că trebuie completate multe hârtii iar cei de la primărie au spus că nu e treabă lor, trebuie sa vin cu ele completate,iar ei doar afișează pe site-ul primăriei.....îmi puteți spune,va rog frumos,unde as putea merge sa mi le completeze, fiindcă eu nu știu cum să o fac...
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 07:52, 15 Februarie 2022
Buna ziua,
Poate va ajuta info de mai jos
[ link extern ] /
Mulțumesc... Am citit linkul...dar nu zice nici acolo nimic despre unde le aș putea face...am fost la un notar și mi a zis că asta e treabă angajaților de la primărie,ei trebuie să le facă...cei de la primărie ,că nu...că ei nu au nici o treabă...pai și atunci cum sa le fac?la cine?
Eu zic să completați cele două anexe, sau cate sunt... adunați actele specificate și mergeți cu ele la Primarie.
Dar anexele ce se referă la persoanele fizice, nu juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura abuziva sau nu? legala sau nu? ce trebuie facut? LaurentiuAAA LaurentiuAAA Buna ziua! La inceputul anului am fost anuntati, mai discret, mai prin intermediari, cum ca ar trebui ca noi medicii rezidenti sa ne inscriem in Colegiul ... (vezi toată discuția)
Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu vulpita200 vulpita200 Un barbat mi-a zis ca e ruda cu stra-stra bunicul meu, dar pana acum nu a facut dovada ca e ruda cu stra-stra bunicul meu. M-a pus pe mine sa fac dovada ca ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea indatoririlor la locul de munca. Skrilloo Skrilloo Buna ziua. As avea de relatat cateva fapte si intamplari ce le-am petrecut la locul de munca si sa imi ziceti ce as putea face. Treaba sta in felul urmator: ... (vezi toată discuția)