avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut,am schimbat culoarea masinii iar cei de la RAR ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut,am schimbat culoarea masinii iar cei de la RAR mi-au trecut ...

Salut,am schimbat culoare masini iar cei de la rar mi-au trecut noua culoare in carte masini,am facut apoi programare la politia din judetul meu pentru schimbarea culori si in talon dar m-au programat la 3 saptamani distanta.intrebarea este daca am voie sa circul cu masina pana la data programarii?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:45, 15 Februarie 2022
Daca aveti la dvs. cartea masinii inseamna ca puteti dovedi faptul ca sunteti in proces de legalizare a schimbarii culorii. Nu sunt motive sa fiti sanctionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare culoare masina yna81 yna81 Buna seara, as vrea sa va intreb la RAR cand fac programare pentru schimbarea culorii,in ziua programarii cum trebuie mers cu masina culoare de pe talon sau ... (vezi toată discuția)
Schimbare culoare masina nou achizitionata Gabrista Gabrista Buna ziua! Am achizitionat o masina, dar inca nu am trecut talonul pe numele meu. As dori sa schimb culoarea masinii. Stiu ca trebuie sa merg la RAR si apoi ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto GoVanGo GoVanGo In urma cu 7 ani am dat la schimb masina mea pe o alta masina. Dupa 3 zile am realizat ca masina respectiva era furata, revenind titularului de drept in cateva ... (vezi toată discuția)