avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Am avut proces pentru o anumita speta , ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Am avut proces pentru o anumita speta , adica spor ...

Buna ziua. Am avut proces pentru o anumita speta , adica spor de conditii neuropsihice si am pierdut la Curtea de Apel. Colegele mele , avand aceeasi functie asistent personal, au castigat acest spor, chiar dupa mine. Eu ieri am primit hotararea doar. Vreau sa intreb daca pot folosi calea extraordinara de atac, am gasit la pct.7: ‘daca exista hotarari definitive potrivnice date de instante de acelasi grad sau de grade deosebite, in una sau aceeasi pricina, intre aceleasi persoane, avand aceeasi calitate’. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 09:34, 15 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
......daca exista hotarari definitive potrivnice date de instante de acelasi grad sau de grade deosebite, in una sau aceeasi pricina, intre aceleasi persoane, avand aceeasi calitate’

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care era raspunsul la intrebarea selena67 selena67 Care era raspunsul la intrebarea dnei corneliagugoasa din 9 nov.2009? scuze dar sunt nou inregistrata si inca nu m-am familiarizat. Acesta era mesajul ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna revizuire? ContSters155663 ContSters155663 Am avut o hotarare definitiva si irevocabila la CAB , cel care a pierdut a facut o contestatie in anulare pe care am castigat-o tot eu si acum am aflat ca mai ... (vezi toată discuția)
Revizuirea hotararii Liliana Tanase Liliana Tanase Am castigat un proces la tribunal. La curtea de apel am pierdut. La ce instanta trebuie sa adresez cererea de revizuire a hotararii definitive si irevocabile ... (vezi toată discuția)