avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soțul decedat de mai mult de un an și are un copil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soțul decedat de mai mult de un an și are un copil căsătorit ...

Soțul decedat de mai mult de un an și are un copil căsătorit care la rândul lui are și el un copil. Dacă la succesiune copilul defunctului cedează partea de succesiune mamei ce drepturi mai are după decesul mamei asupra moștenirii. Altă întrebare ce parte i se cuvine acum copilului și ce parte soției defunctului?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:36, 16 Februarie 2022
de ce ? ca sa poata sa instraineze fara sa o deranjeze nimeni si sa va lase fara ?
ca ar fi o varianta.

ghe_o a scris:

mama insista sa primeasca totul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntator mostenire MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea La dezbaterea unei succesiuni se prezinta 2 mostenitori: sotul supravietuitor si fiica acestuia rezultata din casatoria defunctei cu sotul sau. Daca fiica ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a decedat în 14 august 2023. ca si moștenitori ... nimenea nimenea Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune gigelas gigelas Buna seara, In urma decesului domnului X,au ramas mostenitori sotia si doi copii. Bunurile ce urmeaza a fi dezbatute la succesiune,sunt: -un apartament - ... (vezi toată discuția)