avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună dimineața, va rog cu un sfat: Soțul meu are ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună dimineața, va rog cu un sfat: Soțul meu are poprire pe ...

Bună dimineața, va rog cu un sfat:
Soțul meu are poprire pe salariu și pana acum doua luni I se oprească ce era de oprit și restul era la dispoziția lui dar de doua luni I au blocat contul și nu I au dat decât f puțin din salariu luna trecuta iar luna asta nimic. Care sunt procedurile pentru a reveni la normal.
Sa I oprească ce e de oprit dar sa I lase restul de venit spre folosință.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:15, 16 Februarie 2022
Să meargă la bancă să ceară informații. Nu ați dat detalii ce anume s-a întâmplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat - poprire betty_dumy betty_dumy Buna ziua , sotul meu are datorii la 3 executori .Acestia i-au blocat conturile care le detine. Sotul ia salariul pe card,asa ca a vorbit cu cei 3 executori ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu cipry_blue cipry_blue Buna ziua! In momentul in care la firma unde lucrez s-au virat banii in contul angajatilor am fost singurul care aveam contul de salariu 0. In urma ... (vezi toată discuția)