avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am achiziționat acum 1 an un bulldog ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am achiziționat acum 1 an un bulldog francez de la ...

Buna ziua! Am achiziționat acum 1 an un bulldog francez de la canisa Frenchie house. Canisa autorizată și foarte recunoscuta. Problema este ca al meu cățeluș are hidrocefalie congenitala…și am luat-o și cu giardia și coronaviroza, eu neștiind acest lucru. Domnul care are canisa ma tot expediază spunându-mi ca nu e adevărat ca are cățelul probleme. Eu am toate analizele și toate rapoartele medicale, plus clipuri video in care cardul face convulsii. Ce pot face sa îl dau in judecată pe nemernic?
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 13:39, 16 Februarie 2022
Ce doriti sa obtineti de fapt? In primul rand, ar trebui sa transmiteti o notificare catre vanzator prin care sa ii denuntati aceste vicii ascunse. In al doilea rand, trebuie sa vedeti daca vanzatorul cunostea la momentul incheierii contractului faptul ca bulldogul francez suferea de aceste afectiuni. In functie de raspunsurile primite exista cai legale in instanta, insa va sfatuiesc sa contactati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prietenul meu nevorbitor ContSters167247 ContSters167247 Daca aveti timp si vreti sa ne faceti partasi la bucuriile pe care le ofera compania unui prieten (cica) nevorbitor, am rugamintea sa o faceti. [b]Catelul ... (vezi toată discuția)
Solidaritatea la romani Radu Gabrian Radu Gabrian Sa fi solidar cu aproapele tau. Care aproape ? Ne mai impresioneaza ceva sau cineva intr-o societate de consum,care ne invata cum sa fim oportuunisti ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa cristina-maria05 cristina-maria05 Buna ..... Ma numesc Cristina si as dori sa plec de acasa din cauza parintilor mei . Am facut o prostie am avut o relatie de lunga durata cu el , am fost la ... (vezi toată discuția)