avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contabil Asociatie non-profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contabil Asociatie non-profit

Buna ziua
Sunt presedinta unei asociatii non-profit.
As dori sa va intreb daca exista posibilitatea ca o persoana cu Ceccar, contabil expert, fara firma, poate fi contabilul expert al organizatiei in conditiile in care ii dau functia de Secretar Trezorerie.
Stiu ca in cazul in care este angajat la o firma, poate sa profeseze ca si contabil expert, si as dori sa stiu daca este valabil si la organizatii, doar ca nu este angajat ci primeste functie in Biroul de Conducere.
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu să existe contract între srl și persoana care se ocupă de contabilitate? dani_491 dani_491 Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL, a carui contabilitate este tinuta de o persoana din familie (cu atestat de contabil, insa neautorizata CECCAR), ... (vezi toată discuția)
Bilanțul anual pentru ong nikc10 nikc10 Pentru ONG cu mai putin de 15 membri, am inteles ca cenzorul nu este obligatoriu, dar o situatie financiara trebuie depusa la finante la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Firma de contabilitate fifi58 fifi58 pentru deschiderea unei firme de contabilitate , este necesar ca administratorul firmei sa fie membru CECCAR ?? dar pentru PFA ?? (vezi toată discuția)