avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, A studiat cineva cum se aplica prevederile ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, A studiat cineva cum se aplica prevederile art 474 ...

Buna ziua,
A studiat cineva cum se aplica prevederile art 474 Cod fiscal in sensul ca taxa pentru prelungire autorizatie construire se deduce din regularizarea taxei la receptia constructiei sau nu se deduce?
Nu gasesc reglementare expresa niciunde.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa autorizatie de constructie Emil Lasconi Emil Lasconi Am o nelamurire in legatura cu aplicarea art.295 pct.6, din codul fiscal, in situatia in care doar se prelungeste autorizatia de construire. Mai clar : as ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite matyy matyy BUNA SEARA. AM UN TEREN UNDEVA LA TARA ,PE CARE AM CONSTRUIT DOAR FUNDATIA, AM OPRIT LUCRARILE DIN LIPSA DE BANI,AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE A EXPIRAT SI NICI ... (vezi toată discuția)
Taxa prelungire autorizatie construire, primaria sector 6, bucuresti ooo1 ooo1 In relatia cu primaria sector 6, Bucuresti, cum interpretez baza legala privitoare la taxa de prelungire a autorizatiei de construire? Mi s-a comunicat o taxa ... (vezi toată discuția)