avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat nascut viu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat nascut viu

Buna seara, ma intereseaza sa stiu unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine certificatul de nascut viu. Mentionez ca certificatul meu de nastere nu are CNP fiind eliberat in judetul Mehedinti in anul 1977. Doresc eliberarea certificatului de nascut viu si din pacate raspunsul este permanent acelasi: cei de la primarie imi spun ca la spital, cei de la spital imi spun ca primaria trebuie sa il elibereze.. Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 10:34, 18 Februarie 2022
Dvs aveti buletin?
S-a mai discutat, dumneaei cauta cai verzi pe pereti. Asemenea topicuri trebuie inchise automat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Copie certificat constatator nascut viu cryscry cryscry Este cu putinta ca eu numitul Cristian Dinu - 35 ani - nascut in sector 1 sa-mi obtin copie dupa certificatul de nascut viu de la un serviciu de ... (vezi toată discuția)
Rectificare certificat nastere biamat biamat Buna ziua, ma intereseaza urmatorul subiect:mama mea sa nascut pe 03.02.1955,s-a eliberat certificat de nastere cu data 03.02;a pierdut certificatul,iar la ... (vezi toată discuția)