avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buletin la implinirea varstei de 14 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buletin la implinirea varstei de 14 ani

Buna ziua. Trebuie sa ii fac copilului buletin la implinirea varstei de 14 ani. In conventia de divort e trecuta o adresa, domiciliul meu actual (mama ) este la alta adresa. Cei de la buletine nu vor sa-i faca copilului buletin pe adresa noua pt ca nu coincide cu adresa de pe conventie. Cei de la autoritatea tutelara m-au trimis la notar sa schimb adresa de pe conventie. Notarul spune ca nu se mai poate. Tatal copilului nu este de gasit. Ce este de facut in acesta situatie? Multumesc pt raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2022
Mama11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 10:21, 20 Februarie 2022
Puteți solicita pe calea unei ordonanțe presedintiale suplinirea acordului tatălui pentru întocmirea buletinului copilului la adresa dvs.
Poate solicitati și exercitarea autorității părintești exclusive ca să nu mai întâmpinați probleme in viitor și cu ieșirile din tara, pașaport etc dacă tatal nu este de găsit.
Contactați în avocat și discutați în amănunt situația .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt divorțată de 8 ani, după divorț avem custodie ... nataliacatisov@yahoo.ro nataliacatisov@yahoo.ro Buna seara. Sunt divorțată de 8 ani, după divorț avem custodie comuna asupra minorului, in toți acești ani tatăl copilului nu ia plătit niciodată ... (vezi toată discuția)
Neplată pensie alimentară și neîndeplinirea îndatoririlor părintești. ce pot face pentru custodia deplină? BlackDaemon BlackDaemon Divortul s-a pronuntat in februarie 2015, iar instanta a decis prin hotarare definitiva si irevocabila domiciliul copilului la mine (mama), cresterea si ... (vezi toată discuția)
Iesirea minorului din tara Hainaru Hainaru Buna ziua.Daca mie mi sa incredintat minorul in urma divortului ,mai am nevoie de acordul tatalui de a scoate minorul din tara ? (vezi toată discuția)