avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara . Mi-a fost suspendat permisul pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara . Mi-a fost suspendat permisul pentru conducerea ...


Bună seara . Mi-a fost suspendat permisul pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului pe toată durata procesului in 2019 și nu l-am predat .. Mi s-a redat dreptul de-a conduce și o amenda de 8000 de lei atunci (când s-a terminat procesul)și suspendarea dreptului de a conduce de 6 luni , am condus am fost oprit de mai multe ori de poliție (după ce a trecut perioada de suspendare) si când mi-au verificat actele a fost ok iar acum când am fost oprit iar recent la un control de rutina nu aveam actele la mine iar domni polițiști m-au căutat in sistem (am așteptat in jur de o ora sa le meargă sistemul )si într-un final am apărut in sistem cu el anulat .. domni mi-au întocmit un proces verbal precum ca nu aveam actele la mine si mi-au dat o amenda de 800 si ceva de lei si mi-au zis ca imi întocmesc dosar penal pentru conducere unui auto vehicul fără permis de conducere nu am primit nimic in legătura cu asta ,un număr de dosar orice ca sa pot trimite hotărârea judecătorească care atesta faptul ca am dreptul de-a conduce ,( le-am arătat și lor hotărârea și mi-au spus ca “unde scrie ca am dreptul de-a conduce “ am dreptul de a conduce prin ordonanța 195/2002 … sunt total derutat si nu mai înțeleg nimic..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs sunteti in eroare. Daca ati fost condamnat la amenda penala, permisul s-a anulat in urma hotararii ramase definitive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat Marianph28 Marianph28 Am o întrebare am fost oprit de un echipaj de politie și aveam permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare (1 lună) aveam dovada ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis- dosar penal/pedeapsa? costinel92 costinel92 Buna ziua! Am un amic care a condus un autovehicul fara a poseda permis de conducere cat. B... a avut o urgenta si nu a putut sa conduca unchisu care era ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis anulat, consecinte? RzvC RzvC Permis suspendat 90 de zile, in a 87-a zi oprit de politie si intocmit dosar penal pt conducere cu permis suspendat, data de 06.08.2018, am incheiat procesul ... (vezi toată discuția)