avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... unde pot reclama un service auto care mi a reparat ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

unde pot reclama un service auto care mi a reparat masina fara ...

unde pot reclama un service auto care mi a reparat masina fara deviz.factura,i am dat banii dar masina tot nu functioneaza
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 22 Februarie 2022
la opc, rar si anaf
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se reclama un service auto? FrauD FrauD Buna ziua, Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam un service auto, pentru ca functioneaza fara autorizatie? Va rog sa nu imi spuneti ca la politia locala, ... (vezi toată discuția)
Pfa fara autorizatie in instanta - recuperare bani omnia2000 omnia2000 Buna ziua! In urma unor reparatii la auto personal efectuate de un PFA care nu avea autorizatie pentru operatiile efectuate, m-am ales cu masina mai stricata ... (vezi toată discuția)
Inselaciune service auto - vopsitorie bogdanel706 bogdanel706 Buna ziua, Va relatez cele intamplate in speranta de a gasi solutia optima pentru rezolvare. Detin un autoturism, avand o culoare perlata mai pretentioasa. ... (vezi toată discuția)