avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua... Am și eu o întrebare... Câte zile se ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua... Am și eu o întrebare... Câte zile se plătește ...

Bună ziua... Am și eu o întrebare... Câte zile se plătește din concediul de covid?? Pt ca eu am primit un concediu de 10 zile dar firma mi-a plătit doar 5..
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:19, 24 Februarie 2022
In mod normal se plateste pentru toate zilele, cu o exceptie, introdusa anul trecut :
"De asemenea, persoanele care se deplasează în interes personal în zone în care există epidemie, risc epidemiologic sau biologic cu un agent înalt patogen, deși aceste condiții erau cunoscute la momentul inițierii deplasării și care, la întoarcerea pe teritoriul României, pentru a nu deveni factori de risc pentru persoanele cu care vin în contact, intră în concediu de carantină, vor beneficia de indemnizație suportată din FNUASS doar pentru o perioadă de 5 zile."
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua as dori sa știu cum se plătesc zilele de carantină ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua as dori sa știu cum se plătesc zilele de carantină 14 zile Am fost confirmata cu covid 19, angajatorul mia răspuns ca am platite dor 5 zile ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste concediul medical de carantina conform noul ou74/2021 ... alkas alkas Cum se plateste concediul medical de carantina conform noul OU74/2021 , 5 zile de stat si restul de zile cine le plateste ? (vezi toată discuția)
Refuz intrare romania dombricka dombricka La intrarea pe teritoriul Romaniei, la aeroport, se cere sa completezi o declaratie pe proprie raspundere prin care esti de acord sa te autoizolezi 14 zile. Am ... (vezi toată discuția)