avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... O mașină de 4 persoane poate fi un taxi?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

O mașină de 4 persoane poate fi un taxi?

O mașină de 4 persoane poate fi un taxi?
Cel mai recent răspuns: Barna Kovács , utilizator 21:22, 24 Februarie 2022
Pentru a putea functiona drept taxi transport persoane sau marfa este obligatoriu sa existe autorizatie
Dar masina de 4 persoane poate sa primeste autorizatie taxi, sau trebuie sa fie 5 persoane sau mai mare? Nu am vazut niciodata taxi de 4 persoane din acest caz intreb eu. Eu vreau sa fac companie taxi electric cu masina Dacia Spring 4 persoane.

ynocentta a scris:

Pentru a putea functiona drept taxi transport persoane sau marfa este obligatoriu sa existe autorizatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto dacia spring ... mmagdiel.juridic mmagdiel.juridic In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto Dacia Spring (achizitionata in 02.2022) a fost dusa cu platforma la service-ul, care este si dealer auto ... (vezi toată discuția)
Poti conduce!? krugar2005 krugar2005 poti conduce un auto mai mare de 3,5 tone fara atestat in romania sau afara (vezi toată discuția)
Problema cu politia rutiera ionutddk ionutddk Zilnic merg cu autoturismul la scoala, am doi prieteni pe care-i mai i-au cateodata cu mine, sincer mai da si ei o data pe luna de 3-4 litri de combustibil, ... (vezi toată discuția)