avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimbare regim nerezidential/rezidential
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimbare regim nerezidential/rezidential

Buna ziua
In 2015 am cumpărat un apartament pe care îl închiriam către firme fiind folosit că spatiu de birouri. Începând de anul trecut am remobilat apartamentul el devenind spatiu de locuit. Îmi poate spune și mie cineva ce trebuie sa fac sa ii pot schimba clasa de impozitare din nerezidential in rezidential? Menționez că modificările făcute au fost strict unele de schimbare a mobilierului.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 12:07, 24 Februarie 2022
Se depune o declarație in acest sens la serviciul finanțe locale al primăriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit/taxe pe clădiri Spat Spat Am o casa in Resita (CS) compusa din subsol care e amenajat ca apartament locuit,parterul e amenajat pt spatiu comercial(birouri sau alte activitati) si etaj ... (vezi toată discuția)
Impozit calculat gresit cladire rezidențiala CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua. In anul 2016 am cumparat o proprietate de la un dezvoltator un apartament nou pe firma. Am fost la primaria arondata sa depun declaratia 002, iar ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? trebuie sa-i dau in judecata? CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua. In anul 2016 am cumparat o proprietate de la un dezvoltator un apartament nou pe firma. Am fost la primaria arondata sa depun declaratia 002, iar ... (vezi toată discuția)