avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deducere personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deducere personala

Obtinand venituri numai din salarii si neavand persoane in intretinere, mai sunt obligata sa depun declaratie de deducere personala?
La firma unde lucrez s-au distribuit formulare, specificandu-se ca trebuiesc completate indiferent daca ai sau nu persoane in intretinere, cu toate ca formularul specifica clar ca este declaratie pe proprie raspundere ca ai in intretinere persoane in intretinere.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:14, 17 Ianuarie 2010
da, o depuneti, si acolo scrieti ca nu aveti persoane in intretinere , taiati pest am persoane in intretinere si scrieti, nu am! si e ok:D
va multumesc si v-as ruga sa aveti amabilitatea de a-mi spune ce valoare are deducerea personala cu o persoana in intretinere si daca aceasta poate fi modificata de anumite conditii. Eu personal am deducere de 310, in conditiile in care am o persoana in intretinere.
Deducerea max acordata pentru salariati care nu au persoane in intretinere este de 250 lei la venituri cuprinse in intervalul 0-1079 lei.

Pentru cei care au o persoana in intretinere,venituri intre 1229-1285 au deducere 310 lei.

In functie de numarul persoanele pe care le aveti in intretinere si de venitul realizat aveti o anumita suma dedusa din baza de calcul a impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala anamariaholban anamariaholban buna ziua, Fiti amabili, dupa ce am solicitat completand formulare si obtinand negatia de la fostul sot, cum ca nu beneficiaza de deducerea personala ... (vezi toată discuția)
Salariul net cu o persoana in intretinere valy_ungur valy_ungur Buna ziua, Am salariul de 1000 lei, in mana, as dori sa stiu ce suma trebuie sa primesc daca am o persoana in intretinere. Multumesc anticipat! Valy (vezi toată discuția)
Deducere impozit pt persoana aflata in intretinere ovidiuvalentin ovidiuvalentin Buna tuturor.Am o nelamurire in legatura cu asta!Daca poate cineva sa imi raspunda va rog frumos.Am 2 copii minori aflati in intretinere si sotia nu ... (vezi toată discuția)