avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori sa prelungesc un contract de închiriere al ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori sa prelungesc un contract de închiriere al unui spațiu comercial.

Bună ziua! As dori sa prelungesc un contract de închiriere al unui spațiu comercial (frizerie) printr-un act adițional in care sa specific ca proprietarul să îmi permită și subînchirierea.. Contractul care expira curând este înregistrat la ANAF de proprietar. Actul adițional trebuie semnat la un notar sau îl putem încheia între noi după care să meargă sa îl înregistreze la ANAF? În cazul în care nu este nevoie de notar cum pot redacta acel act adițional sa aduc modificările necesare de prelungire și dreptul la subînchiriere? Exista modele pe internet? Vă mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:05, 28 Februarie 2022
nu e nevoie de notar. dar proprietarul trebuie sa agreeze clauzele. exista modele pe internet, care pacatuiesc prin faptul ca modele fiind, nu sunt asa de personalizate cum ati vrea. mai bine consultati un avocat si ii explicati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere spatiu comercial duta_tatiana duta_tatiana Buna ziua! Ma intereseaza care sunt termenii prelungirii unui act aditional la contract spatiu comercial care expira pe 28.08.2016.Propietareul este in ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatie if-pf Georgian_007 Georgian_007 Buna ziua Fiul meu este membru al asociatiei familiale pe care o detinem. Are un punct de lucru cu specific frizerie intr-o locatie (camera) pe care a ... (vezi toată discuția)
Imi expiră în curând contractul de închiriere la un spațiu comercial? paultrefu paultrefu Bună ziua! Ce pași trebuie să urmez eu și proprietarul spațiului dacă îmi expiră în curând contractul de închiriere la un spațiu comercial? Doresc ... (vezi toată discuția)