avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imi expiră în curând contractul de închiriere la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imi expiră în curând contractul de închiriere la un spațiu comercial?

Bună ziua! Ce pași trebuie să urmez eu și proprietarul spațiului dacă îmi expiră în curând contractul de închiriere la un spațiu comercial? Doresc sa prelungesc contractul în aceleași condiții. Din câte am înțeles expira și punctul de lucru odată cu contractul de închiriere. Va mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Incheiati un act aditional la contractul de inchiriere prin care prelungiti termenul de inchiriere.
Ulterior, va adresati ONRC pentru prelungirea valabilitatii punctului de lucru.
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2022
Cabinet de Avocat - Ciurea Cristina, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare proprietar punct de lucru emillius emillius Buna ziua, Ce solutie am pentru a nu reface procedurile de infiintare si autorizare a punctului de lucru in cazul in care actualul proprietar vinde acest ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate punct de lucru CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru prelungirea valabilitatii punctului de lucru este necesara redactarea hotararii AGA si facut dosar pt depunere mentiuni sau este de ajuns sa depun ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu punct de lucru bianca27 bianca27 Buna ziua, Imi puteti spune daca prelungirea sediului punctului de lucru se face in aceleasi conditii ca si pt sediu social? Care este cererea care trebuie ... (vezi toată discuția)