avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Concediul de incapacitate temporara de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Concediul de incapacitate temporara de munca suspenda ...

Buna ziua!
Concediul de incapacitate temporara de munca suspenda acordarea stimulentului de insertie? Care sunt situatiile in care este suspendat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:18, 28 Februarie 2022
În situația persoanelor îndreptățite aflate în plata stimulentului de inserție care solicită concediile medicale prevăzute la art. 2 alin. (1), cu excepția celui prevăzut la lit. c), din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 158/2005, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 399/2006, cu modificările și completările ulterioare, plata stimulentului de inserție nu se suspendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , în caz de concediu risc maternal se mai acorda stimulent ... Boros Ana Maria Boros Ana Maria Buna ziua , în caz de concediu risc maternal se mai acorda stimulent de inserție.? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție concediu medical Consilier_alina Consilier_alina In concediu de maternitate (prenatal și postnatal) se acorda stimulent de inserție? Este concediul medical prenatal și postnatal un venit supus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vin către dvs cu întrebarea dacă la încetarea ... nicolaeioana nicolaeioana Buna ziua! Vin către Dvs cu întrebarea dacă la încetarea contractului , se pierde stimulentul de inserție. Se pierde sau se suspenda? Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)