Buna seara,
La divort fiica mea poate fi acceptata ca martor? Ea e singura persoana care stie toate cate s-au intamplat intre mine si sotul meu.
Nu am nici un vecin care sa vina ca martor?
Fiica mea are 23 de ani.
Bună ziua, în timpul casatoriei a fost vorba de infidelitate, violenta , abuz psihic si emotional, în urma cărora am rămas cu probleme de sănătate și după ce am plecat , a făcut totul că să îmi demonstreze , zice el că se răzbuna ( a luat credit si , ce ii spusesem eu în timpul căsătoriei că ar trebui facut, a făcut acum). Si cuvintele lui erau doar "" ti-am spus că ti-o întorc?", " atât ai meritat"., după 25 de ani de căsătorie, operată fiind anul trecut, mă întreabă în ce cameră vreau să vin, că el nu are camere disponibile. E culpa comună?
rar se obtine culpa exclusiva, mai ales ca nu aveti cum dovedi. .
divortati si faceti partaj daca aveti ce imparti si gata.
credit daca a facut, sa si-l plateasca
Daca nu aveti martori ,acte medico legale ,plangeri la politie,ordin de protectie, adica probe din care sa rezulte violente fizice ,psihice nici gand de culpa exclusiva..Av va invata ce sa faceti, dar daca dvs nu aveti martori care sa spuna ce trebuie e greu..
Divorț
Meandi
Bună ziua,
M-ar interesa următoarea problemă : ce șanse am să divorțez dacă nu există martori, dar motivul de divorț e acela că între noi nu mai ... (vezi toată discuția)