Buna ziua! Va deranjez cu doua intrebari.
1. Daca contractorul reprezinta o asociere de trei societati, conventia SSM poate fi semnata de un reprezentant al Asocierii (apartinand unei singure firme din cele trei), in conditiile in care din contract nu reiese cine este liderul asocierii si cine sunt membrii? Sau exista obligativitatea existentei si ale altor conventii ?
2. Societatea de proiectare se considera ca un antreprenor in executie? Asocierea are loc intre 2 firme de constructii si una de proiectare.
Multumesc mult anticipat, astept cu interes raspunsul dumneavoastra
Daca cele trei firme au desemnat un reprezentant (firma), in scris, in cadrul asocierii si l-au/ au imputernicit aceasta firma sa semneze in numele celorlalate, se poate considera ca este liderul asocierii.
Coordonator ssm
ady09
buna seara. in cazul in care execut o lucrare (constructie de jos pina sus) pentru un beneficiar o alta firma, sunt obligat se angajez coordonator se SSM?este ... (vezi toată discuția)
Ssm
Ilhan memet
Buna ziua. In cazul in care eu sunt beneficiarul unei lucrari, si am angajat un constructor sa mi execute lucrarea, angajarea si plata firmei de ssm este in ... (vezi toată discuția)
Responsabil ssm - itm
kra
Buna ziua,
De curand m-am angajat si eu ca Responsabil SSM la o firma de consultanta care a semnat un contract cu o firma care construieste un parc eolian, ... (vezi toată discuția)