avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sunt casatorita de 14 ani si vreau sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sunt casatorita de 14 ani si vreau sa divortez. Cum ...

Buna ziua. Sunt casatorita de 14 ani si vreau sa divortez. Cum as putea obtine desfacerea casatoriei in conditiile in care sotul refuza divortul amiabil. Nu am martori care sa depuna marturie impotriva lui, in ochii tuturor noi am fost mereu cuplul perfect. Am aflat ca sotul a avut o relatie cu alta femeie timp de 6 ani (amanta m-a contactat si mi-a dezvaluit acest lucru) desi el neaga in continuare. Chiar nu exista nici o parghie legala?
Va multumesc!
Puteți divorța și fără martori. Spuneți judecătorului că vreți să divorțați, si gata, fara alte detalii.
Puteti administra și alte probe în afara de martori.
Nu este nevoie de acordul soțului dvs pentru divorț sau de prezenta lui. Nici sa dovediți infidelitatea lui nu este nevoie dacă nu aveți probe.
Luați legătura cu un avocat și se ocupa acesta de toată procedura.
Buna seara, va multumesc! Am contactat un avocat care mi-a spus ca instanta nu va desface casatoria daca nu am minim 2 martori care sa confirme ca relatia este profund afectata sau probe de infidelitate (conversatiile dintre mine si amanta, salvate de pe whatsapp, sunt probe secundare si insuficiente). Nu am alte probe: de abuz fizic (nu a fost niciodata violent), neglijenta sau abuz emotional (totul a fost intre noi 2, fara martori). Avocatul pe care l-am consultat mi-a spus ca nu voi avea castig de cauza. Este adevarat? Nu pot sa cred ca un om trebuie sa ramana intr-o casatorie pe care nu si-o mai doreste si care provoaca suferinta si nefericire. :(
Se pare ca realitatea e alta... avocatul pe care l-am consultat mi-a spus ca judecatorul nu desface casatoriile fara un motiv serios si demonstrat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati alt avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cornel dumitru 1 cornel dumitru 1 Sunt in urmatoarea situatie: sotie infidela, nu doreste sa accepte sa divortam de comun acord,spunandu-mi \"sa ma duc in instant sa cheltui bani\" ca n-o ... (vezi toată discuția)
Cerere divort Florina1968 Florina1968 Buna ziua. Sint casatorita de 22 de ani si am un copil de 14 ani. Pana acum trei ani viata noastra de familie a fost una aproximativ normala. In 2009 am ... (vezi toată discuția)
Divort - ajutor florin77.popescu florin77.popescu va solicit ajutorul dvs. intr-o problema delicata. Bănuiam de mult că soţia mea mă insală cu un coleg de serviciu al ei, iar zilele trecute bănuiala s-a ... (vezi toată discuția)