avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Buna, doresc sa obtin cetatenia Olandeza insa procesul ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Buna, doresc sa obtin cetatenia Olandeza insa procesul de naturalizare ...

Buna, doresc sa obtin cetatenia Olandeza insa procesul de naturalizare din Olanda imi impune sa renunt la cetatenia Romana cu exceptia in care pot dovedi ca pastrarea cetateniei Romane imi este absolut necesara de exemplu pentru a beneficia de mostenriea parintilor mei . Nu stiu de ce sa ma leg ca sa imi pot mentine si cetatenia Romana. Stie cineva? a mai trecut cineva prin asta? Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie romano-olandeza ancuta12 ancuta12 As vrea sa obtin cetatenia olandeza, dar problema este ca aceasta implica renuntarea la cetatenia romana. As vrea sa stiu care sunt urmarile acestui lucru in ... (vezi toată discuția)
Cerere dubla cetatenie (romana - olandeza) mariaZZmaria mariaZZmaria Situatia mea este urmatoare: Sunt cetatean roman, locuiesc si lucrez de 5 ani legal in Olanda si de aceea am dreptul sa cer cetatenia si implicit pasaportul ... (vezi toată discuția)
Daca renunt la cetatenia romana, pot sa mai fiu mostenitor? mbnl mbnl daca renunt la cetatenia romana, pot sa mai fiu mostenitor? la momentul curent sunt mentionat intr-un testament, evident cu datele si buletinul de ... (vezi toată discuția)