avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am si eu o intrebare, daca se intampla sa conduci sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am si eu o intrebare, daca se intampla sa conduci sub influenta ...

Am si eu o intrebare, daca se intampla sa conduci sub influenta bauturilor alcoolice(fara accident) si te opreste politia, iti cere datele etc, te pune sa suflii spre el(spre nasul politistului) dar nu iti pune etilotest si nici probe de sange nu ti se recolteaza, mai risti sa patesti ceva?
Sau cazul 2, aceeasi situatie, conduci sub influenta bauturilor alcoolice fara accident , nu te opreste politia, mai patesti ceva?
Cel mai recent răspuns: andreicristi , utilizator 14:30, 4 Martie 2022
Din moment ce agentul nu constata faptul ca ati condus sub influenta alcoolului, atunci nu are ce sa se mai intample.
Mltumesc frumos! deci la ambele cazuri din tot ce am relatat, raspunsul este NU? ca nu risc nicio pedeapsa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
Accident andreyutzu22 andreyutzu22 Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru evitarea dosarului penal silvanab silvanab Buna ziua, Problema mea este legata de conducerea sub influenta alcoolului. Am condus sub influenta alcoolului iar la alcool test mi-a iesit 0,48. ... (vezi toată discuția)