avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cumparătorul renunță la cumpărarea unui autoturism.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cumparătorul renunță la cumpărarea unui autoturism.

Bună ziua!
În cazul în care, în urma încheierii unui contract de înstrăinare -dobândire a unui autoturism, s-a procedat la scoaterea din evidența fiscală a unei Primării, iar ulterior cumparătorul renunță la cumpărare, din anumite motive, cum procedează vânzătorul pentru redeclararea autoturismului, practic redebitarea lui?
Primăria refuză să anuleze contractul.
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Autoturism vândut cu acte în regula. asigurare, revizie, itp scris ... Dan1947 Dan1947 Autoturism vândut cu acte în regula. Asigurare,revizie,itp,scris în certificatul de înmatriculare că a fost înstrăinat la X cu dată și semnătură și ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism puni puni Buna ziua. Am un caz complicat si va rog mult o sugestie de rezolvare. Un contribuabil a vandut un autoturism si pe baza acelui contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Scoatere auto de la fisc refuzata -2018 CalinMitu CalinMitu Buna seara, Ma lovesc de problema mentionata din titlu. Pe scurt, am vandut un autoturism, am predat toate documentele cumparatorului, acesta din urma ... (vezi toată discuția)